Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Μας πήραν τους ...Μεσογειακούς αγώνες!!!

Έ όχι και ξεφτίλα ή σκάνδαλο που μας τους πήραν αυτό το ...πανηγυράκι.
Καλό μας έκαναν, γιατί η κυβέρνηση δεν αποφάσιζε να τους δώσει πίσω...
Μήπως ήταν διατεθειμένοι να σκορπίσουν τόσα λεφτά; Φυσικά όχι από την τσέπη τους. Φτιάχνοντας νέα διόδια, αυξάνοντας διόδια, ΦΠΑ, φόρους κλπ, κλπ κλπ.
Ξυπνάτε ρε, εσείς που γράφετε άρθρα-θρήνουν γιατί μας πήραν το ...Μεσογειακό πανηγύρι...
Όσο για τους πολιτικούς που βγαίνουν και "θρηνούν" την απώλεια, ας βάλουν το χέρι τους στην τσέπη να πληρώσουν αυτοί και όχι ο λαουτζίκος, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

1 σχόλιο:

Alias είπε...

Δεν πάμε καθόλου καλά!...Ακόμα προσπαθούμε να ξεχρεώσουμε τους Ολυμπιακούς του 2004 που κάναμε με δανεικά βέβαια και θέλανε να δανεισθούν ακόμα περισσότερο για τους Μεσογειακούς !
Απ τη μια μεριά νάχεις τους φορείς της Θεσσαλίας(Νομαρχίες κλπ) όπου έπεσε το βάρος της οργάνωσης εγκαταστάσεων να ωρύονται ότι "Δεν υπάρχουν χρήματα πως θα κτίσουμε τα χωριά των αθλητών και τις επιπλέον εγκαταστάσεις" και απ'την άλλη το Υπουργείο και τα φερέφωνα δημοσιογράφους στην καρακοσμάρα τους "Μας τους πήρανε τους αγώνες και γίναμε ρεζίλι και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους".
Α ρε αθάνατη ψωροκώσταινα! με δανεικά (κόλυβα) μου θέλεις και μεσογειακούς(μνημόσυνο) και μετά να πιλαλάς να βγάλεις τους τόκους του ΔΝΤ αυξάνοντας άμεσους και έμεσους φόρους, περικόπτοντας μισθούς και συντάξεις, καταργώντας 13ο και 14ο μισθό και άλλες τέτοιες εύκολες πρακτικές που δεν χρειάζεται νάχει κανείς πτυχίο οικονομολόγου για να τις εφαρμόσει αλλά τουναντίον κότσια και πολιτική ευθύνη για να τσακίσει πρώτα απόλα την φοροδιαφυγή, την φοροαπαλλαγή,την εισφοροδιαφυγή, τις ατέλειες του δημοσίου, την κατασπατάληση,παράνομη διαχείριση και διακίνηση δημοσίου χρήματος κλπ κλπ.
Αλλά που τέτοια ? Αυτά τα μεγαλεία μας φάγανε...το να ζεις στην χλιδή με δανεικά ή με μαύρο χρήμα δηλ.
Ή μήπως όλη η φασαρία για το χάσιμο των Μεσογειακών είναι επειδή χάθηκε η ευκαιρία από τα λαμόγια για τις μίζες και το μπετόν που θα πέρνανε/ρίχνανε αντίστοιχα ??? Λέμε τώρα...