Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Παίξτε μπάλα ρεεε!


Συντρόφια του Πασοκ. Οι μάγκες είναι αυτοί που διδάσκονται απο τα λάθη του παρελθόντος και δεν τα επαναλαμβάνουν.
Φθείρεστε άδικα και καταναλώνετε τα αποθέματα αξιοπιστίας, δυνατότητας και καλής διάθεσης που σας έχουμε πιστώσει. Επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι δεν μπορείτε εσείς να κάνετε πράγματα που είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Εχετε μαμήσει τους φουκαράδες τους φτωχούς που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν ενα καινούργιο κολοαυτοκίνητο. Τούς υποχρεώνετε σε απόσυρση την στιγμη που η ΔΑΝΙΑ π.χ. χρησιμοποιεί παμπάλαια αυτοκίνητα σε κυκλοφορία. Σας μουντζώνουν (φθείρουν) καταθέτοντας πινακίδες και όσο λίγοι και να είναι την επικοινωνιακή ζημιά την έχετε. Επίσης δεν καταλαβαίνετε οτι δίνετε δουλειά στα εργοστάσια των Γερμανών των Άγγλων των Σκανδιναυών και όλων των βιομηχανικών χωρών. Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα. Μου κόπτεστε για το περιβάλλον[σωστά] την στιγμή που άλλες χώρες ξέρετε οτι το ξεσκίζουν στην ψύχρα Ο Κόσμος εχει αγριέψει και εσείς αγρούς αγοράζετε. Επίσης κόψτε και το κόλπο (γιατι και παλιό είναι και κουράζει-εκνευρίζει) με τις διαρροές για να «μελετάτε» τις αντιδράσεις μας, γιατί για «αμελέτητους» σας κόβω και πολύ σύντομα θα το δείτε γαιτί οι πολιτικοί σας αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους και ετοιμάζονται για «καθόδους». Εξηγείστε ευθαρσώς και αναλυτικά, αποφασίστε και προχωρήστε. Σε κάθε τομέα!
Οσο για τις προεκλογικές δηλώσεις οτι θα «τσιμπήσετε» και καλά τους φοροφυγάδες πάπαλα την βλέπω την δουλειά και μπούρου μπούρου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, γιατί πάλι απο τα τσιγάρα τα πιοτά.. και τα ξενύχτια και τίς βενζίνες πάτε να βγάλετε μαλί και απο τους ίδιους λαλάκες τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που θα τους κάνετε και εφοριακούς να σας μαζεύουν και καταγράφουν αποδείξεις!!!
Εχω και άλλα να σας χώσω [οπως π.χ. το οτι δεν περιμένω να έρθουν πίσω τα 140 εκατομμύρια ευρώ απο την Siemens, όμως ΘΕΛΩ να ματώσετε και να μου βρείτε με ονόματα ποιά ή ποιές κουφάλες τα έφαγαν όπως επίσης και στο Βατοπαίδι] και το ΕΧΩ το δικαίωμα επειδή σας ψήφισα και σας θέλω δυνατούς και καθαρούς αλλά σταματάω εδω για να μην πλατιάζω.
Πατήστε μπάλλα λοιπόν και κάντε παιγνίδι γιατί πολύ στην τρίπλα το ρίξατε και απο γκόλ τίποτα.

4 σχόλια:

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/01/blog-post_3988.html

Βόρειος είπε...

@σίβυλλα Ας υποθέσω οτι ασπάζεσαι τις αγωνίες μου για το οτι δεν πρέπει να έχουμε άλλες χαμένες ευκαιρίες...Καλή χρονιά να έχουμε απο πάσης απόψεως!

Ανώνυμος είπε...

=ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!
http://avragioz.blogspot.com/2010/01/philip-nielsen.htm
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2010
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ PHILIP NIELSEN, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ
Το εικονιζόμενο ξωτικό ....εισαγωγής (δεν είναι κανένας τυχαίος), επαγγέλλεται marketing, διαφήμιση, προμόσιον, μπόλικες οικονομικές "επιστήμες" ετσέτερα και επειδή μας έκατσε και στον σβέρκο, μας εκμνηστερεύτηκε προς διόρθωση των δημοκρατικών αισθημάτων μας, ότι για να προκόψει κανείς στο ενταύθα, πρέπει κάθε 17 Νοέμβρη, να δουλεύει στο διπλάσιο αφιλοκερδώς.
Αμέσως και ώωωωω του θαύματος, θα αποκτήσει την οικονομική λευτεριά του και αύθις, θα καταστεί χορτάτος, προς παν έτερον δικαίωμα, μέχρι σημείου, να απορρίπτει πάσα πονηρά σκέψη για υπόλοιπες λευτεριές, στον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών της Παιανίας, όπου και μας πεονίζεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ & ΙΔΙΟΧΟΙΡΩΣ
"17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η δική μου γνώμη δεν είναι η κανονική, αλλά να, εγώ διαφωνώ πλήρως με το τρόπο που γιορτάζεται σημερα η 17 Νοέμβρη στα παιδιά. Τα σχολεία κλείνουν επισήμως, δήθεν για να τιμήσουν τους αγωνιστές, (για τους περισσότερους όμως μαθητές είναι απλός μια επίσημη κοπάνα).

Πάμε λοιπόν σε μια νέα λογική και μην ξεχνάτε η ... μόνη πραγματική ελευθερία είναι η οικονομική ελευθερία". Αυτά λοιπόν μας λέει ....αγογγύστως!!!!!!!


Άλλα "σημαντικά στοιχεία" για το υποκείμενο, μπορείτε να αλιεύσετε ΕΔΩ
Αν επρόκειτο για κάποιον τυχαίο, θα λέγαμε το σύνηθες " ρε δε πα να γ......., δεν ασχολούμαστε με μαλάκες που δουλεύουν στη Πεονία.!!!
Έλα όμως που ο ξεφτίλας, είναι από τους πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ κολλητούς, της γυναίκας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!!!!!
ΝΑΙ.!!!!! Από αυτά τα καθίκια που ο Τζέφρι, θα μας κάνει εισαγωγή μέχρι εντός μας, για να σωθεί, αυτός, αυτοί και τα λοιπά μυστήρια!!!!!!
Ο Ισολογισμός, είναι ενδεικτικό δείγμα του φωστήρος και εν δυνάμει σωτήρος αφεαυτού του και για μια από τις εταιρείες του, από τον οποίο εύκολα διαπιστώνουμε, ότι ο φέρελπις PHILIP NIELSEN, μεγάλη χρείαν έχει από Εισαγγελική αρχή, δια το αίσιον τέλος του.
1.--- Διαπιστώνουμε, ότι μια εταιρεία ξεκάθαρα παροχής υπηρεσιών, που "κανονικά" θα έπρεπε το 60% του τζίρου της να είναι πεντακάθαρο κέρδος, μας βγαίνει ετησίως ....κατεστραμένη, λες και κάθε 31 δωδεκάτου, δέχεται επίθεση του Κανάρη του μπουρλοτιέρη!!!!!
2.--- Διαπιστώνουμε, ότι ενώ τζιράρει ετησίως περί το 1.000.000 ΕΥΡΑ (€), κατωρθώνει να φτάνει τις ζημιές της, η ζημιάρα εταιρία του NIELSEN, μέχρι και περί τις .....300.000 € (γαμώ το κέρατό μου, μιλάμε για διάνοια..... και τι λατρεία..... δεν καταλαβαίνω πως και μας κάθεται αδιαμαρτύρητα και με διπλή εργασία, με τόση χασούρα!!!!).
3.--- Και το πιο αξιοσημείωτο (που πρέπει να τον αναλάβει Εισαγγελέας, έστω και για να τον προστατέψει απ' την .....αυτοκαταστροφή του!!!): Οι Ελληνικές Φορολογικές και λοιπές Αρχές, "στραβωμάρα" έχουν και κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι η εταιρία του PHILIP NIELSEN, όχι μόνο είναι σε δυσαρμονία με τα ίδια κεφάλαια,

αλλά στη κυριολεξία ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΝ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ, για αρκετά χρόνια!!!!!
Αν (λέω ΑΝ), μια Ανώνυμη Εταιρία, ανήκε σε μένα, που καλώς ή κακώς δεν έχω φιλική ούτε επαγγελματική σχέση με την οικογένεια του Υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και εμφάνιζε στον Ισολογισμό της, Αρνητική Καθαρή Θέση, μέχρι που θα έβαζε τη σούβλα της?????
Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου, μήπως το παραπάνω φρουτάκι, είναι και συνεταίρος της γυναίκας σου και γι αυτό τυχαίνει παραπανίσιας προστασίας στις πορδοδιαφυγές του??????
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 2:34 μ.μ. Ετικέτες αδιαφάνεια, Διαπλοκή, Παπακωνσταντίνου, Υπουργείο Οικονομικών

Ανώνυμος είπε...

.
.

– O Κωνσταντίνoς μας έλλειπε - άντε και στο Τατόι !!!!

==Ποιάς κας, συζύγου Υπουργού, είναι συνεταίρος ο Philip Nielsen????

“”"”Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…”"”"

http://www.philipnielsen.gr/2009/10/3-39-52.htmlΤετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

……………………………………………………………………………………………………………………………………
Υ.Γ.: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο